Jag ville hitta på en ny sallad till kvällens middag och den här blev det. Tranbären tänkte jag strö över köttet ett tag men de hamnade till slut i salladen
Tillsätt tomat, paprika, chevreost,. Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. 40g skivad gul paprika. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. 40g skivad gul paprika. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Servera laxen med rotfrukterna, hummusen ochsalladen. Och dyrt. Salladen. Visst är konsistensen och smaken kanske inte densamma, men vad gör det när det ändå är gott och nästan som the real deal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.