För ett par veckor sedan gickmin farmor bort, Bim-bim som vialltid kallade henne. Grönpepparsås. Hon ska begravas den här veckan och vi hedrar henne med recept på mat som hon lagade eller tyckte mycket om
Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar blilitetjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. En klassisker bland klassikerna - en gammal husmanskosträtt som sambon flertalet gånger önskat sigsistatiden
Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Skiva och hacka en lök till färsen. Blanda samman alla ingrediensertillbiffarna när smeten är klar smaksätt med grillkrydda, kalvfond (bong), malen kryddpeppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.