Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar. 100 g mjölkchoklad. Sätt i en termometer och låt koka upp på medelhög värme tills det kokat till 120 C. Följ gärna Sockertussen på Facebook =) Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar 3 dl vispgrädde. 100 g mjölkchoklad
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacottamed daimkrisp på. Tog med mig ett gäng med mig till jobbet,kan säga att dem såg rejält misshandlade då jag väl kom fram med cykeln så fina var dem absolut inte men goda det kan jag lova att dem var
Smaksatte med Marabou mjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Ätit lunch med pappa, efteråt hade jag gjort chokladmousse, vi åt alltid det när vi var små men då var det mormor som vispade ihop mjölk och pulver, nu ska det vara så avancerat, mat var lättare förr
Den blev så uppskattad, att när jag sedan skulle ordna en liten fest för makens arbetskamrater i samband med att hans skulle sluta sitt jobb bestämde jag mig för att göra en pannacottatårta på liknande sätt
Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper. Skär fudgen i önskade storlekar med en vass kniv. 150 g mjölkchoklad, bruten i bitar. 150 g mjölkchoklad, bruten i bitar
Blanda vispgrädde, vit choklad och gelésocker multi i en kastrull, värm på svag värme tills chokladen smält och låt sedan koka upp och koka 30 sekunder
Pensla med uppvispat ägg och strö ev över lite pärlsocker. Mjölkchoklad. Du använder dig av en valfri mjölkchokladkaka och en rulle färdig smördeg på det, ett ägg och ev lite pärlsocker så är det klart
gärna med citronsmak. Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diameter. Blanda kexkrosset, vaniljsocker och smöret i matberedare
Dekorera med något du tycker om. Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
Dessa är superenkla och goda ischoklad med smak av lakrits. Hacka chokladen och ha den i en mikrovågsugnssäker form tillsammans med kokosfettet kör i 30 sekunder åt gången på mikron och rör efter varje gång tills det smält
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor och mjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Dekorera pannacottan med lite riven mjölkchoklad, färska hallon och citronmeliss. Pannacotta, mousse i After Eightkuber och banoffeepaj i litet format och sen hade Es mamma gjort en cheesecake toppad med färska jordgubbar
Koka upp mjölken och Milda tillsammans med sockret. När pannacottan har stelnat och tranbären svalnat, garnera med tranbär, låt gärna lite av sockerlagen följa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.