Daimcrunchet utgjorde en perfekt kontrast till den mjuka och krämiga pannacottan. Pannacotta. Igår testade jag hans recept på chokladpannacotta med daimcrunch och det var en 10-poängare. 250 g mjölkchoklad. 250 g mjölkchoklad
Pannacotta med mjölkchoklad är en väldigt god variant. Lägg också i mjölkchokladen i bitar. Om inte pannacotta är min favoritefterrätt så ligger den i alla fall i vinnarcirkeln
Varför inte göra en enkelt, men OJ så god pannacotta. Tyvärr hade jag inga såna fina glas när jag gjorde pannacottan och jag vet att bilden inte riktigt tillrättavisar hur god pannacottan egentligen är
Efterrätt ⁄ ReceptPannacotta med mjölkchoklad och färska hallon. Lägg också i mjölkchokladen i bitar. Om inte pannacotta är min favoritefterrätt så ligger den i alla fall i vinnarcirkeln
Lokalproducerad ren mjölkchoklad av mycket hög kvalitet. Slitti mjölkchoklad 45%,100g. Fyllig smak, lätt att göra, toppad med passionsfrukt, som bryter av chokladsmaken
Både mjölkchoklad samt vit choklad- och vaniljpannacotta har jag gjort tidigare många gånger men denna tre lagerspannacotta slår dessa båda med hästlängder
Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå. Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottan och hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar. 100 g mjölkchoklad. Följ gärna Sockertussen på Facebook =) Recept - Mjölkchoklad Fudge ca 30 bitar 3 dl vispgrädde. 100 g mjölkchoklad
Pannacotta är en av de lättaste och godaste efterrätterna att bjuda på. Pannacotta kommer från norra Italien och betyder kokt grädde och grundsmaken är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.