Pangasiusfilé med pepparrotssås
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paket fryst pangasiusfilé (ca. 1 kg)
  • 1100 g smör
  • 12 dl vispgrädde
  • 12 dl créme fraiche
  • 12 msk dijonsenap
  • 12 msk riven pepparrot
  • 1 Salt
  • 1 Vitpeppar
  • 1 Ev. lite socker
  • 1 Kapris
  • 11 paket fryst pangasiusfilé (ca. 1 kg) 100 g smör 2 dl vispgrädde 2 dl créme fraiche 2 msk dijonsenap 2 msk riven pepparrot Salt Vitpeppar Ev. lite socker KaprisTina fisken. Lägg filéerna i en kastrull med saltat vatten och låt koka upp. Drag av kastrullen från spisen, lägg på ett lock och låt fisken dra i fem minuter. Smält smöret i en kastrull. Häll i vispgrädden, créme fraichen, senapen och pepparoten och koka upp såsen under omrörning. Mixa såsen med en stavmixer för jämnare konsistens. Smaka av med salt, vitpeppar och eventuellt lite socker. Servera med kokt potatis eller ris. Gärna tillsammans med grön sparris, färska rödbetor och kapris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.