3 pangasiusfiléer. Sås. Häll vatten, grädde och hummerfond i en kastrull, smula i buljongtärningen, koka upp, red av med maizena och smaka av med peppar
3 pangasiusfiléer. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
500 g pangasiusfilé 5 dl grädde 4 msk tomatpuré 2 msk hummerfond 3 dl riven ost 2 pkt bacon Hackad persilja Salt & vitpeppar Lägger fiskfiléerna i den smörad form. - Läs hela inlägget här 500 g pangasiusfilé
Ja så här blev den. Min torsk-ersättare. Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter. Kocken informerade mig om att den också brukar kallas vietnamesisk sjötunga
vit fisk (jag hade pangasiusfilé). Jag var så sugen på fisk. Men inte som jag brukar tillaga den. Så det blev en fisk & broccoligratäng med duchesspotatis
Servera med kokt potatis och en grönsallad 600 g pangasiusfilé eller annan vit fisk. Ugn 225 grader. Skölj fiskfiléerna, lägg dom omlott i en ugnssäker form
300 g pangasiusfilé. Vispa upp ägget i en skål. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål. Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen
Asiatiska fishcakes, 4 portioner600 g fryst pangasiusfilé (se till att den har tinat ordentligt och häll noggrant bort smältvatten)150 g haricots verts, tunt skivade (ta färska - det blir så gott. 600 g fryst pangasiusfilé (se till att den har tinat ordentligt och häll noggrant bort smältvatten)
Jag tog pangasiusfilé som vanligt eftersom jag tycker det är en god vardagsfisk, men skulle jag bjuda vänner på rätten skulle jag nog valt t ex sjötunga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.