2 kycklingfiléer. 2 ½ dl krossad cornflakes1 msk sesamfrö½ dl riven parmesanEn nypa flingsaltEn nypa svartpeppar. Placera i en ugnssäkerform och placera i mitten av ugen, 200 grader i ca 30-40 minuter beroende på hur stora filéerna är. 2 kycklingfiléer Marinad
Nu när jag är sjukskriven efter min operation så blir det ju en del tv-tittande på dagarna. Panerat kyckling har jag aldrig gjort förut men det blev verkligen jättebra, ingen torr kyckling här inte
Smält smöret, doppa kycklingen i smöret och lägg ner i påsen, skaka påsen. 6 kycklingklubbor eller kycklingfiléer. 13 dl finkrossade cornflakes. 16 kycklingklubbor eller kycklingfiléer 100 g smör ½ tsk vitlökspulver ½ tsk paprika pulver 1 tsk salt 1/4 tsk svart peppar 3 dl finkrossade cornflakesSköljkycklingen och torka dem torra
Inlägget Kyckling francese- Paneradkycklingfilé i citronsås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Syrlig och fräsch italiensk kycklingrätt bestående av paneradkyckling som får gotta tills sig i en god citronsås
Stycka kycklingen i lår, ben, vingar och bröstbitar. Lägg i några kycklingbitar åt gången. Doppa varje kycklingbit i de uppvispade äggulorna och därefter i ströbrödet
Skär kycklingen i mindre bitar och lägg de sedan i äggsmeten. Ta upp kycklingbitarna ur äggsmeten och panera dem i mjölblandningar och lägg de sedan på en plåten med bakplåtspapper
Related PostsKey Lime Pie SmoothieJordgubbar och lokalproducerad mjölk- god jordgubbs milkshakeSpiegelau glas och smoothie som hjälper mot celluliter och som ger mättnadCafe Öland tips är Kaffetorpet vid SollidenJag går inte ner i vikt fort men det fungerar med dettaH a p p y F r i d a y
Lägg ner kycklingen i ströbrödet och blanda runt så att bitarna täcks med paneringen. Blanda samman ingredienserna till såsen och servera den med kycklingen
Krossa cornflakesen i en matberedare eller i en plastpåse och en kavel. Krydda fisken med salt och peppar och vänd ner i mjölet sedan i ägget och till sist i cornflakesen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.