Panerad fisk med morotstzatziki och kokt potatis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g torskfilé
  • eller annan vit fisk
  • 2 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • Olivolja
  • Smör
  •  
  • Tzatziki
  • 2 dl matyoghurt
  • 200 g morötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk citronsaft
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 800 g potatis
  • 1 citronklyfta
  • ½ romansalladshuvud
  • ½ gurka
  • Olja
  • Vinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.