Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 olivolja och smör
  • 2 dl ströbröd
  • 600 gram rödspättafilé (er)
  • 2 st ägg
  • 0.5 kruka(or) dill
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 st citron (er)
  • 800 gram potatis (ar)
  • 2 stjälk(ar) selleri
  • 1 olja och vinäger
  • 0.5 st isbergssallad
  • 0.5 st rödlök (ar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.