Stek de panerade torskfiléerna tills de är gyllenbruna. Servera medsmörkokt majs och en citronskiva. Doppa först filén i mjöl, sedan i ägg, och sist ströbröd, krydda med salt och peppar
Häll över de brynta smöret i en såsskål. Rödspätta. Servera spättafiléerna medkoktpotatis, rödbetor, brynt smör, en citronklyfta och lite hackad persilja
Skala och riv morötterna och blanda med yoghurten. Skala och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Blanda ströbröd, mjöl, salt och peppar i en annan djup tallrik
Köttfärsbiffar medpotatis, tomatsåsoch broccoli – en vardagsfavorit. Själva köttfärsbiffarna kan man också göra på så många olika sätt, med olika innehåll och olika kryddningar
Servera med farmorssallad (receptet hittar du under etiketten tillbehör), koktpotatis alt. Såsen gjordes på lite sky, lätt creme fraiche, matlagningsgrädde och lite kycklingfond (anpassa mängderna efter egen smak, jag gillar ju syrligheten från creme fraichen så jag tar lite mer av den än av grädden), red av om det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.