Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Häll på glöggen och täck med plastfolie. Servera med fikon och mandlar. Skär osten i skivor. Lägg ost, russin, stjärnanis och lagerblad i en liten form
Vegetarisk palsternackssoppamed äpple. Till och med panelen utanpå huset målades i en blaskig ljusrosa färg efter överenskommelse på årsmötet i föreningen
Skala och skiva potatis, palsternacka och äpple och lägg det i kastrullen med löken. Mixa soppan slät och smaka av med äppelcidervinäger, salt och peppar
Palsternackssoppa. Smaka av med salt och peppar. Palsternackssoppa. Mixa mandeln tillsammans med rucolan och vitlöken, tillsätt lite olja och sedan osten, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.