denna serverar jag främst som pålägg till bröd men också som röra till grillat och sallader. 1 pkt philadelphiaost (200 g)1 burk kesella 1% (250 g)ett knippe färska örter (jag använde timjan och oregano), finhackade2 pressade vitlöksklyftor2 msk bruschettakrydda (bild finns här)blanda ihop allt och låt stå i kyl ett par timmar
Blanda ihop allt, smaka av och krydda eventuellt mer om det behövs. Ställ in i kylen sålänge. Jag använde arlas medelhavsinspirerade matlagningsyoghurt, men jag kan tänka mig att det går lika bra med annan som till exempel grekiska el
Helst ska det nog vara standardmjölk också för extra krämigt resultat. Jordgubbar och vaniljglass är ju, som nog alla vet, en himmelsk kombination i sin enkelhet
Trist, särskilt som bären är av den stora söta saftiga typen. På vår tomt står ytterligare ett körsbärsträd, ett jättestort, som varje år är alldeles fullt av körsbär, fast av den lilla sura typen
Fördela smeten i 8 st stora muffinsformar och grädda dem mitt i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter, akta så att de inte blir brända. 8 st stora muffinsformar
D. e. h. ä. r. g. o. d. a. k. ö. t. f. s. b. i. n. y. c. j. l. u. J. v. -. p. ,. å. m. x. E. B. M. A. V. H. 5. 4. 0. 1. ½. 2. I. G. ". /. z. R. K. T. L. S. (. ). 6. 8. d l
Påsken närmar sig med stormsteg och förutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Godmorgon. Här kommer ett enkelt lunchtips om du vill ha en lättare lunch. Ibland om jag inte har så gott om tid på lunchen brukar jag slänga ihop en mixad lunch
Ta lite olivolja på händerna och forma biffar av valfri storlek. 1 stort ägg. 2 stora vitlöksklyftor. Låt biffarna eftersteka på svag värme tills de är genomstekta, ca 6 - 8 minuter beroende på storlek. 1 stort ägg. 2 stora vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.