Hetta upp stekhällen, lägg i smörochäppelklyftor. Pudra kanel över och blanda allt. Stek hastigt tills de fått färg men ändå är krispiga, ringla på honung
Mamma brukar kokamos på äpplena från trädgården och det blir så fint för de är alldeles rosa. Påsken är nog den högtid som vi alltid har firat minst i vår familj
Men det var så gott att jag bara måste dela medmig. smör + kanel. Calvados-sabayonne. Jag tror att det blir nästan lika gottmed vaniljglass (allergivänlig så klart
Skala ananasen och skär bortmittstocken. Servera ananasen varmmedmandelgrädden. Skiva ananasen och stek skivorna i smöroch kanel i en stekpanna tills de fått färg
Det blev en delikat påskmiddag igår, som alltid när man äter stifado. När man har en maträttsomman bara äter en gång om året är det säkert mycketgodare än omman skulle äta den oftare
Kanelstektaäpplen, de är smakersom gifter sig, kärlek som varar för evigt. En snabb, enkel och inte allför söt dessert, perfekt efter en maffigmiddagsom till exempel en älggryta
Skala ananasen och skär bortmittstocken. Servera ananasen varmmedmandelgrädden. Skiva ananasen och stek skivorna i smöroch kanel i en stekpanna tills de fått färg
Hittade lite fina svenska äpplensom fick bli grunden. fasta äpplen. Hade min far på besök ochkomspontant på att jag behövde en dessert när jag stod i affären
Varför inte starta morgonenmed en snabbfixad skål med kesella och stekta äpplen. Eller ta den sommellanmål eller kvällsmål, det är både gottochmättandeoch är ett bra alternativ till den vanliga fil- eller yoghurttallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.