PÅSKMIDDAG DE LUXE
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ädelostpaj med lax och sparris
  • Pajskal
  • 3 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl skalade sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt
  • 40 g smör
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 1 liten purjolök
  • 3 vitlöksklyftor 200 g färsk spenat
  • 140 g ädelost
  • 100 g kallrökt lax i skivor
  • 3 ägg 2 dl créme fraiche
  • salt & svartpeppar
  • Gröna bönor med bacon
  • 300 g haricots verts
  • 150 g tärnad bacon
  • 3 msk flagad mandel
  • flingsalt & nymalen svartpeppar
  • Ugnsbakad lax med musslor
  • 1 nät med blåmusslor
  • 1 bit laxfilé, ca 1 kg 4 msk olivolja
  • salt & svartpeppar
  • 1 stor schalottenlök
  • 3 vitlöksklyftor 3 dl grädde
  • 2 glas vin
  • 1 dl hackad bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.