Ät & njut. Prova med provsticka. Milt päron möter valnötter och knapriga kavring-krutonger. Koka ihop lagen till en lite trögflytande konsistens, smaka av med lite pressad citronsaft
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Valnötter är ju nästan också självklara i den konstellationen och tillsammans med några bitar parmaskinka på toppen - vilken ljuvlig konstellation det blev
När pizzan är klar ringlar du över honungen och valnötterna och dekorerar med basilika. Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderades med min ena bästie och hennes pojkvän by my side
salt & peppar. Dela lite tomater och blanda med salladsblad, valnötter och resten av osten. Gissar att den provocerar för att den brakar in och tar över med sin smak
Dekorerade sedan med karamelliserade päron och Valnötter. Men eftersom vi skulle ha en hasselnötallergiker med oss denna kväll så bytte jag ut nötterna
Kavla ut degen på en bakplåt med bakplåtspapper och bred över tomatsåsen. Fördela valnötterna. Krydda med svartpeppar och pizzakrydda efter att du avtagit ut pizzan ur ugnen
Rödbetan ger en extra färgklick, struktur och bidrar med nyttiga näringsämnen. Den får härlig sötma från päron och honung, och krispighet från valnötter och knaperstekt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.