Putsa av senor från oxkinderna, värm upp rapsoljan i tryckkokaren alt stekgrytan. Köttet skall när det är färdigt ”falla isär” , om man använder stekgryta kan man behöva späda med vatten då och då
Jag har njutit av oxkinder som tillagats av andra, avsevärt mer kompetenta händer. När vi kom till vår favorit bland köttbutiker, Sandströms, möttes vi av ovationer, när vi deklarerade att den sedvanligaoxfilén skulle få stå tillbaka för en mer rustikstyckningsdetalj
Är du litekänslig för stark mat ta litemindrechipotle. Helt underbar vegan och nötfridressing. Mixa sedan ner resterande ingredienser, men när det kommer tillchipotle kryddan tänk på att börja med bara ett krm först, smaka av och om det känns ok tillsätt mer
Rökig BBQ-sås. Guacamole med dilltillgrilladfisk. Asiatisk tacosås med ingefära och vitlök. Cook Time. Grillad romansallad med parmesan, brynt smör och citron
kokta morotstärningar. persilja. 4 oxkinder, à cirka 300 g. 1 bitrotselleri, cirka 100 g. 2 vitlöksklyftor. cirka 6 dl rött vin, till exempel Côtes du Rhône. 4 timjankvistar. 4 persiljekvistar. 3 potatisar. 2 dl vispgrädde
Ananas är grymt gott till mat tycker jag. Gärna med litestingi. Minvariant blev aningen svag men jag har ökat det heta i receptet nedan så slipperni göra samma misstag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.