1,3 kg oxkött. 1,3 kg oxkött. Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Ta ut plankorna och häll rödvinsås på oxköttet och bearnaisesås på fläskköttet. Skiva köttet i lagom tjocka skivor och stek dem efter eget tycke, om man vill ha välstekt eller blodigt
½ kg oxkött. Ingredienser (endast oxkött). ½ kg oxkött. 350 g oxkött, skuret i tärningar. 100 g fett oxkött, skuret i kuber. 350 g oxkött, skuret i tärningar. 100 g fett oxkött, skuret i kuber
Kalvkött är ju mycket mörare än oxkött och är därför lättare att lyckas med tycker jag. Min dotter som bor och studerar i Linköping var hemma en del av helgen och då ville jag passa på att bjuda på något gott så klart
Hon uppskattar minsann långtidslagat oxkött tänkte jag. Jag ska erkänna en sak, lite av en svag punkt sådär, jag blir sjukt bitter, kort i tonen, stött, ledsen och nästan arg när min mat inte går hem
5 kilo oxkött, skuret i centimeterstora tärningar. 5 kilo oxkött. Det har länge pratats om den här berömda chiligryta av herr H, men ingen har sett eller fått smaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.