Oxfilétournedos med rödvinssås och potatisgratäng
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Friterad palsternacka1 palsternacka olja (till fritering)
  • 1 Rödvinssås1 rödlök, finhackad (spara löken till rödvinssmöret) 3,5 dl rött vin (gärna samma som du serverar till maten) 1 kvist färsk timjan 3,5 dl kalvfond 1 msk rödvinsvinäger salt svartpeppar 1,5 msk smör
  • 1 Potatisgratäng800 g potatis 5 dl grädde 1 dl mjölk 1 klyfta vitlök salt svartpeppar 1 dl parmesanost, riven
  • 1 Varma grönsaker6 champinjoner (färska) 8 morot (små) 2 palsternacka olivolja salt peppar
  • 1 Tournedos4 bit oxfilé [á 200 g] smör (till stekning) salt peppar
  • 1 Rödvinssmör100 g smör salt svartpeppar lök (från såsen)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.