Krydda köttet och bryn det hastigt på båda sidor i en stekpanna med smör. Dragonsås. Lägg löken i en kastrull tillsammans med dragon, vinäger och vatten och koka tills vätskan nästan kokat in
Smaksätt eventuellt med lite salt om det behövs. Sås. Förkoka små jämna potatisar med skal och bryn dem därefter i lite smör så att de får jämn färg runtom
Häll i grädden rör om och låt såsen koka ihop och tjockna. Hacka lök och kryddor. Häll 1 dl olja i en rymlig panna och stek på löken en kort stund utan att den får färg
Putsa och krydda med salt och peppar. Såsen. Toppa med pinjenötter. Vi hade varit i skogen denna dag och hämtat hem en hyfsad mängd kantareller och några taggsvampar som vi gjorde en krämig sås på
Koka upp såsen under vispning och smaka av med salt. Krydda köttet med salt och svartpeppar. Sås. Skala vitlöken och mixa den tillsammans med persilja, basilika, vin, vatten och maizena
Oxfilé är något som vi gillar alla fyra i familjen. Servera med persilja och gräslök som "toppning". Skär bort kanten på getosten och smula ner den i såsen och låt osten smälta däri
Krydda köttet och bryn det hastigt på båda sidor i en stekpanna med smör. Dragonsås. Lägg löken i en kastrull tillsammans med dragon, vinäger och vatten och koka tills vätskan nästan kokat in
Pasta medoxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.