Blanda samman mjölet med bakpulver, salt och parmesanost. Kavla ut degen och tag ut runda kakor med mått, ca 6 cm i diameter. Pensla bröden med mjölk och grädda dem mitt i ugnen ca 10-12 minuter
Jag älskar att krydda mina maträtter med kryddor från världens alla hörn, det här receptet kom jag på med lite inspiration från Mellanöstern men som samtidigt har en modern twist
Blanda samman mjölet med bakpulver, salt och parmesanost. Kavla ut degen och tag ut runda kakor med mått, ca 6 cm i diameter. Pensla bröden med mjölk och grädda dem mitt i ugnen ca 10-12 minuter
rör ihop till en deg baka ut 3- 4 kakor på en plåt, gör ett kryss över med en kniv, nagga strö över ost och flingsalt, grädda 12- 15 min 3dl mjölk/ filmjölk, 75-100gr smör, 8-9dl mjöl, 150gr riven ost, 3tsk bakpulver, 1tsk salt, Garnering
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchini och är kryddat medkummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Tärna smöret och fördela med fingertopparna i mjölblandningen. Låt svalna lite innan bröden petas ut plåten genom att lossa med en bordskniv runt kanterna av varje bröd
Jag bestämde mig snabbt för att baka frölimpa med bönor och kummin. Jag berättade i föregående inlägg om den fantastiska granola med svarta linser jag gjorde tidigare i veckan
Rödvinssill medkummin. Matjesmousse, rödvinssill och örtsill med ost och smör. Rör ihop tomatpuré, vin, olja och vinäger, krydda medkummin och lite flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.