Krydda med timjan, salt och peppar. Fräs lök och palsternacka i en kastrull med smör ett par minuter. Rensa och dela svampen i mindre bitar och fräs på svag värme i en stekpanna, tills vätskan kokat bort
Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Och med ett gott nybakat bröd blir det liksom pricken över i´et. Jag hittade ett bacon som jag blev lite nyfiken på från ”Brödernas” som är handgjort, äppelrökt och torrsaltat med smak av lönnsirap och honung
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. De som återstår nu är enbart att grilla mackan, jag använde mig av en toastgrill men ugnen går också fin fint t
Vänta med att skära till rullarna tills dess. Kakornas kaka – Annas pudrade citronrutorHåkan Larssons bästa vintips Ett vitt vin med frisk syra men också lite kraft smakar bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.