ca 300 g små champinjoner. 1ca 300 g små champinjoner 3,5 dl vatten 0,75 dl olivolja 1 liten gul lök, hackad saft av 1/2 citron 1 tsk torkad timjan 2 klyftor vitlök, hackade 2 tsk salt ca 10 svartpepparkorn 0,5 dl hackad persiljaBlanda allt utom svamp och persilja i en kastrull
Skölj, "skala" och avlägsna foten från champinjonerna. 4 Stora champinjoner. ) 4 Stora champinjoner. Ett gott tillbehör till många rätter, här har jag passat på att göra det på chevré, då jag hade det till förrätten, och sedan skulle göra hasselbackspotatis, då var ju ugnen redan redo så att säga
Hur många semlor har ni ätit i dag. Jag har faktiskt bara ätit en, ovanligt lite för att vara jag för nog brukar jag hinna med åtminstone två stycken när det är fettisdag
Marinerade champinjoner4 portioner Ingredienser200 g färska champinjoner, sköljda och skivade ½ dl vit balsamvinäger ½ dl olivolja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl bladpersilja, hackad Blanda samtliga ingredienser. 200 g färska champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.