400 gram hängmörad oxfilet Olivolja 1 påse ruccola Flingsalt, svartpeppar Extra lagrad, söt balsamico - skiva köttet tunnt - grilla i panna i olivolja, salta och peppra - sprid ut ruccola på ett stort, vackert fat - sprid ut det grillade köttet och ringla över balsamico Eftersom husmor är med i tapastävlingen (se nedan och rösta gärna på länken) så hade vi några vänner på tapas igår
Igår kväll åt vi tapas. tapas,. Det tar ju en del tid, men det är så värt besväret. Vi åt zucciniplättar, spansk tortilla (omelett), empanadas (smördegsinbakad chorizo), fetaostfyllda dadlar och heta vitlöksscampi
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Jag gjorde lite bbq häromdagen och ville ha lite tilltugg innan själva bbq-festen kom igång. Ett av tilltuggen blev något som jag har funderat på att göra ett längre tag men aldrig riktigt kommit mig för