marinerad fläskfilé med ugnsbakade morötter, paprika och lök samt rödvinssåsoch sallad. marinerad fläskkarré tillsammans med ris och sås samt grönsaker
Därfrån spånade jag vidare med några salamiskivor som låg i frysen och lite strimlad spetspaprika. Det är tacksamt att tillaga i ugn eller låta puttra i en gryta med en massa gott
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marinerad fläskfilé och till köttet hade vi en potatisgratäng
Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Skär tomaterna i tärningar och stek dem tillsammans med balsamvinäger och honung i lite olja
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljongermed citron, timjan, rosmarin och lite honung
Drag några varv med pepparkvarnen och lägg på basilikablad ochfärskostfylld paprika. Burken medfärskostfylld paprika som jag använt, (köpt på Citygross)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.