Här är recept på Helstekt fläskfiléfylldmed salami, parmesan, basilikaoch italienska kryddor. Idag vill jag bjuda er på en smarrig fylldfläskfilé som vi åt till varmrätt på Påskafton
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller medbasilikaoch fårostcremén
Fylldfläskfilé som tillagas i ugnen och en god krämig potatisgratäng till det. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Gjorde fylldfläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. Fylld ugnsstekt fläskfilé. Skär fläskfilén på längden, så man kan rulla ihop den som en rulle sedan
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Att banka ut fläskfilé, lägga på en god fyllning (gärna med ost) och sedan rulla ihop innan köttet tillagas - det är ett relativt enkelt och bra sätt att få smak på det ganska snälla köttet
Servera kycklingen tillsammans med kokt ris och lite goda grönsaker. Vi vuxna tyckte också att den var god, även om vi i vanliga fall gillar mat med lite mer sting i
Fläskfilémed tomat, mozzarella ochbasilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva med mozzarella, lök och tomat ochbasilika, krydda med salt och svartpeppar
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.