Kvällens middag blev en god sådan medolivbiffar, rostade grönsaker och vitlökscreme. Olivbiffar. Blanda väl och forma till biffar som du steker i en stekpanna med smör
Jag tycker det är kul att exprimentera med olika smakkombinationer i vegetariska biffar. Paprikan har sött och syrligt i sig som gör sig bra med det salta, lite beska i oliverna
Nähä men jag tycker vi inleder det nya året med enkel vardagsmat. Blanda ihop blandfärs med salt och svartpeppar, blanda försiktigt med händerna eller en träsked
Mosa potatisen t ex med en elvisp. Pestomoset. Smaksätt med salt, peppar, pesto och riven parmesanost. Banka ut varje filéremsa så att det får plats med 2 parmaskinkskivor,
Värm mjölken och smör, rör ner lite i taget med potatisen. ), smaka av med salt och peppar. ) Blanda färsen med vitlök, salt, peppar, oliver och grädde
Fick för en tid sedan hem en hel del att testa, så bla dessa olivbiffar kom till då. Vårt företag, Tolkförmedlingen Tolkarna, är nu helt klart, systemet, sidan och alla tillstånd är nu klara och vi har börjat anställa, så pratar ni flera språk och vill jobba (extra) som tolk eller översättare kan ni nu registrera er CV där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.