Rostade rotfrukter med bacon- och olivbiffar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g nötfärs
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1/2 dl vatten
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 3/4 dl svarta oliver, hackade
  • 1 paket bacon, 140 g
  • 1 kålrabbi
  • 4 morötter
  • 1 knippa färsk lök
  • 2 msk rapsolja, kallpressad
  • 1 msk honung, flytande
  • 1 msk timjan, repad
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 burk Campbell's champinjonsoppa
  • 2 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.