Låt brödet svalna något innan du stjälper upp det. 2 dl brödsirap. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
Nyttigt är det också. Det är dock inte det lättaste att hinna baka varje gång, men det här brödet behöver inte jäsa och är enkelt att bara röra ihop, ingen bakmaskin eller sådant behövs
Jag älskar att ha nybakt bröd till helgens frukostar. Här är ett recept på bröd som är fullproppat med mättande protein från keso och kvarg och hälsosamt fett från fröerna
Forma till två bröd och klipp tre snitt i varje. Sätt in bröden. Smula jästen och lös upp den i vattnet. Tillsätt honung, krossade linfrön, solrosfrön och kruskakli
Tag upp och dela i två bitar och forma två bröd på tvären på plåten. Sätt ugnen på 250 g, sätt in bröden i dem varma ugnen och grädda i 10 min, sänk temp till 200 g och samtidigt öppna och spraya bröden med kallt vatten, grädda färdigt i 30 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.