Vispa ägg, grahamsmjöl, keso, bakpulver och salt. 1 1/2 dl fullkorn grahamsmjöl. Gör till 3 runda bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 1 ägg 1 1/2 dl fullkorn grahamsmjöl
Tillsätt kvargen och rör ihop till en deg. 2 dl dinkelmjöl fullkorn. 1 dl mandelmjöl. Dela upp den i 4 delar och göra bollar av dom, platta sedan ut dom på en plåt. 2 dl dinkelmjöl fullkorn. 1 dl mandelmjöl
Det är dock inte det lättaste att hinna baka varje gång, men det här brödet behöver inte jäsa och är enkelt att bara röra ihop, ingen bakmaskin eller sådant behövs
Låt dem svalna en stund på galler utan duk. Ta upp degen på mjölad bänk och knåda den en stund. Blanda ner mer av vetemjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. GI-knäckebröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser. När äggen är pösiga tillsätter du mjölblandningen i omgångar och vispar samman
Ett sådant där bröd som man kan äta varje dag utan att varken mage eller hälsa blir lidande. Hur man än vrider och vänder på det så är bröd jäkligt gott
Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Vispa ägg och äggvitor. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. 0,5 dl Kokosmjöl. 1 dl Mandelmjöl. Låt stå ca 10 minuter och svälla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.