Ur viktminskningssyn kanske man inte ska äta fröknäcken varje dag fast det är Lchf utan göra som jag unna sig nån g när brödsuget tar över eller göra sånt här fröbröd till ex soppa eller till frukost kvällsmat nån g ibland
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimlade skinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt
Och om du åt vanligt bröd innan så är detta inte farligare. Med det här receptet så går jag emot LCHF-etablissemanget som oftast är hårda motståndare av gluten
Smaskiga bröd som är lchf-vänliga. Ostfrallor4 st. 3 ägg3dl riven ost2 msk fiberhusk1 1/2 tsk bakpulver. Vispa äggen pösiga och blanda i övriga ingredienser
Jag har sett många olika varianter på knäckebröd som är LCHFvänligt. Men nu har jag hittat ett sådant recept som jag tycker är mer åt det striktare LCHF, dvs utan så många onödiga kollisar
Enligt mig, men om du gillar dem och går på LCHF så frossa på. Nu när jag börjat med LCHF så kan det bliMörk choklad (över 70 procent), ibland unnar jag mig lite för många bitar. Och min mage har ju mått totalt prima i 2 veckor nu sedan jag började med LCHF så varför ändra på det nu
En kollega till mig bakar ett GI-knäcke med majsmjöl och jag har länge tänkte testa att göra om receptet genom att byta ut majsmjölet mot något mer LCHF-vänligt
KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. Jag älskar att baka och trots att jag inte äter bröd särskilt ofta själv så är det väldigt roligt att baka
Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
ju längre jag har kommit med min lchf-kost (som ju egentligen liknar GI-kost mer tycker jag själv eftersom jag inte är jättestrikt) så har jag börjat att titta mer och mer på ersättningar för de saker man saknar mest såsom tex bröd och pizza
Har du aldrig bakat LCHF-bröd tidigare så kan vissa ingredienser vara okända. TekaksrutorDen senaste tiden har jag bakat väldigt mycket bröd och det är för att jag vill fylla upp frysen så att det finns bröd tillhands när det är dags för sommarens utflykter eller härligt lata smörgåsfrukostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.