Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
Här följer Åsas och hennes barns egna ord om sitt nya liv med naturlig LCHF-kost. Dela gärna berättelsen vidare, så fler får chansen att använda maten som medicin❤
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Jag tror att det många med mig som känner att veckan har alldeles för få dagar och timmar. När skolorna börjar och alla semestrar är slut så börjar också en massa
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
Hej igen. Det har varit paus för bloggandet nu i sommar, men nu börjar ju vädret bli trist igen. Perfekt för långa matlagningssessioner i köket, med andra ord
Kycklingen blev lite bränd, inte vand vid honung i marinader – honung bränns lätt vid. Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.