Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Så var det min eviga undran över varför det överhuvudtaget säljs fettfri grynost/keso. Jag är ju inte precis känd för att variera min frukost allt för mycket, men nu har det hänt
När jag friskat upp den brukar jag låta den stå framme ett tag så att surdegen börjar puttra igen. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Idag testade jag en ny smoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Gjorde en ny omgång päronmarmelad i förra veckan, som jag skulle ha till en av tårtorna som jag bestämt att göra till Syrrans 18-årskalas som jag var hemma i Tidaholm och firade i helgen som var
Kavla ut degen till en cirkel och lägg den i en form med löstagbar kant, ca. En ny favorit. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin
Så då var det dags för ett nytt år igen. Nytt år nya möjligheter, alltid lika inspirerande. Menar nu inte som ett nyårslöfte utan mer att utmana sig själv och tillföra något nytt
Idag testade jag en ny pasta utan kolhydrater från lchf-shoppen*. Hej vänner,. Den heter spagetti, men jag tycker den är mer som nudlar, men gott var det i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.