Kyckling på en måndag. Enjoy och ha en härlig måndag. Kör in i ugnen på 225 grader. Lägg de panerade kycklingbitarna på en bakplåtsklädd plåt och skjut in i ugnen när det är ungefär 15 minuter kvar på rotsakerna
Nu ska jag sätta fart påmåndagen. Det var många både gamla o nya deltagare, kände responsen från deltagarna som såg både trötta, glada o nöjda ut när de gick därifrån
Jag antar att det är många som åker på skidsemester nu under sportlovet. Jag ville prova om det gick att få till en fin smak utan ost och kom då på ett väldigt bra alternativ
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en ny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Ett dignande buffébord med leverpastej, smörgåsgurka, rödbetssallad, marmelader, pannkakor, köttbullar, prinskorvar, massor av nybakat matbröd, fikabröd, yoghurt, sylt och flingor i alla varianter
Jag går alltid på känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrig sig lika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Maken och jag testade ett nytt recept under helgen när vi ville ha något riktigt gott som gick snabbt att sno ihop som kom att bli en ny mumsig favorit
Måndag. Veckans meny blir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
) Den artikel jag har uppslagen just nu är "LCHF påresan", och egentligen borde jag väl läsa den innan jag skriver det här inlägget, men det har jag inte tid med just nu
Om du er nysgjerrigpå prosessen, har jeg skrevet om dette tidligere. Om jeg skulle bestemt menyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet. Då var det bara att ta det lugnt en stund, städa undan i köket och vänta in när det blev dags att sätta på pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.