Tillsätt skinkan och låt den få en aning färg. Vispa ihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar
Jag tror det var Jennie Walldén som gjorde en version av bulgogi påNyhetsmorgon för en tid sedan, och att det var där jag först fick höras talas om det
Jordgubbarna tryter i växthuset och varje skörd blir nu mindre och mindre. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika påbalkongen i kvällssolen
Mina blev som små knutar. Låt svalna lite påen skärbräda eller galler. Pensling. Smula jästen i en bunke. Häll lite över jästen och rör tills jästen är löst
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.