Snitta skinnet påkycklingen, lägg den i påsen och klappa in marinaden. Hela familjen älskar kyckling i lergryta, och jag gör ofta likartade varianter men sällan samma
4 st kycklingfiléer. 4 st kycklingfiléer salt peppar 100 g ruccola 1 skivad rödlök 200 g cocktailtomater 200 g fetaost 2 dl grädde 2 dl crème fraiche 200 g soltorkade tomater, strimlade 2-3 pressade vitlökar Ev hönsbuljong salt peppar 7-8 potatisar 5-6 morötter 1-2 palsternackor Olja från soltorkade tomaterna flingsalt
Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen
Fisk soppa påen måndag. Jag känner en stark kärlek till honom. Jag kan sitta och titta på Tage hur länge som helst, han är så perfekt och så liten och hjälplös utan oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.