Receptet kommer från Monika Ahlberg. Gör så här. Låt svalna och skär upp i bitar. Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en nyomgångigår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader. Jag kokade det till 116 grader, står inte så i receptet men det funkade bra. Jag smorde ett bakplåtspapper och la i en mindre avlång sockerkaksform, den var kanske på runt 1 liter
Igår kväll fick vi till en ny favvo bland våra asiatiska rätter. om inte jag också gillat italienskt, svensk husmanskost, Indiskt, Japanskt, Libanesiskt, Vietnamesiskt
Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Ursprungs receptet kommer från en av mina favoritbloggar Ruled
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den pånytt
fylld med nyttiga godsaker och bakas ut på direkten. bröd är ju bara sååå mums. Nybakat bröd yummy. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund sådå slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blir nyfiken att prova. Idag låg det senaste numret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Idag blev det nytt glassexperiment och jag är nästan ännu mer nöjd än förra gången. Idag blev det en burk med vaniljglass och en med chokladbitar och hemmahjord chokladsås i
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affären men hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Sådå var det dags för ett nyttår igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.