Ny inspiration i fiskköket
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödspättafilé i gryta med savoykål, svamp och bacon, 2 port
  • 300 g rödspätta, skuren i munsbitar
  • 1/2 paket bacon eller motsvarande mängd rökt stekfläsk, strimlat
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, krossad och finhackad
  • 1/2 fänkål, finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 1/4 huvud savoykål
  • 2 dl grädde
  • 3 dl musselfond eller fiskfond
  • 1 skvätt Pernod
  • 150 g trattkantareller från frysen, alt stekta champinjoner
  • salt och svartpeppar
  • citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.