Ikväll gjordejag det grillade brödet och det är helt klart en ny favorit pågrillen. I veckan som gick var jagpå tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela påGoogle+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Jaggår alltid på känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrigsig lika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Veckans meny blir bara för fyra dagar för påfredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jagigår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
Om du er nysgjerrigpå prosessen, har jeg skrevet om dette tidligere. Om jeg skulle bestemt menyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
Låt lagen kallna och häll den över de tinade kräftorna. 1 gul lök. 1Koka ihop alla ingredienser under lock 5 min. 1Låt stå svalt minst 2 timmar före servering
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika påbalkongen i kvällssolen
Ta upp gelatinbladen och smält dem påsvag värme i en liten kastrull. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kokos, kakao, majsstärkelse och bakpulver och rör ner i äggsmeten
Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Garnering. Tryck i botten på muffinsformar. Hacka Tobleronen och lägg upp degenpå ett lätt mjölat bord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.