Vispa ägg och socker, i med resten och häll i den bröade formen. Schweizernötfudge. Vispad ekologisk grädde gärna uppblandad med mjölk för lättsammare konsistens
Riv mandelmassan och blanda ihop med äggvitan tills du får en slät smet. Biskvier är en riktig höjdare enligt mig och igår kände jag för att testa en ny variant av den klassiska biskvin - nämligen nutellabiskvi
Låt kakan få mogna under natten med plastfilm över sig. Låt kakan vara kvar i ugnen fast ugnen då är avstängd ca 30-1 timme med ugnsluckan på glänt. 250-300 g Schweizernöt
Schweizernötchoklad som är rinnande i konsistensen, som en chokladsoppa, söt och värmande om man väljer att servera den på direkten eller bara som kall god choklad man äter med sked om man som jag gjorde, förbereder den och låter den stå i kylen en stund fram till servering
N. u. t. e. l. a. b. i. s. k. v. r. m. d. o. G. ä. ☺. ️. P. n. p. å. I. g. E. h. J. f. y. j. c. ö. F. D. B. M. O. ,. L. H. &. 2. 5. 0. 1. S. R. V. -. 3. 8. Ö. /. Ä. 4. T. g r. d l. s t
En nötig tårta med en fantastiskt god chokladglasyr uppepå. Tårtan är mjuk med mycket nötsmak i botten och glasyren blir seg, kolig, lite nötig och helt underbart god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.