Baka potatisen och låt den svalna något. Dela potatisen och gröp ur den. Blanda den rivna osten, baconen som du klippt i bitar och knaperstekt med potatisen
Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
En svensk version på sushi. Idag åts den till förrätt men den går bra som hel rätt också. Det som blir av det här räcker till en middag för två, det blir nog runt 14-16 rullar
Fick frågan om jag inte kundelägga upp receptet på stompa och visst kan jag det. Stompa5 dl filmjölk1 ½ dl sirap2 tsk anis2 tsk salt2 tsk bikarbonat1½ liter (15 dl) rågsikt Blanda alla torra ingredienser i en
Så kom då sommaren till oss, äntligen kan man lägga bort vinterjackan som hittills åkt på under de kalla kvällspromenaderna, nu är solstolarna framtagna och avdammade, benen är rakade och bikinin är provad för första gången i år
stompa längst in i frysen som vi åt till frukost. Stompa5 dl filmjölk/fil (A-fil är godast)1 ½ dl sirap2 tsk anis2 tsk salt2 tsk bikarbonat1½ liter (15 dl) rågsikt
Skär filén i ca 1x1 cm stora bitar. Lägg i plastpåse och frys i minst 2 dygn. När det sedan blir dags att äta fisken, så ta fram den 1 dag innan och låt tina i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.