You’re in for a treat. Kan det här receptet revolutionera godistillverkningen i världen. Inte omöjligt… Stora ord, jag vet men jag är så glad att kunna dela det här receptet som så är enkelt, smart och gott
Tjohoo, en ny vecka det tycker jag att vi firar med lite chokladpopcorn med flingsalt. Skämt å sido, igår lade jag upp de himmelskt goda chokladiga popcornen på instagram men tänkte att de måste ju bara upp här med
Lillördag och kanske du är sugen på något smarrigt till kvällen. Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Häromkvällen var det återigen dags för vegetarisk afton för oss. Eller rättelse. för mig. Mannen fortsätter att högljutt protestera mot en måltid utan kött, så fram tills dagen jag lyckas övertala honom får jag nöja mig med att han i alla fall äter vegetariskt som tillbehör
Vi firade mig i helgen som var men ja fyller inte år förrän den 7e September. Japp då blir man hela 31år,lite läskigt är det allt men ska inte klaga för då får man ju presenter fast dem tyckte att ja är för gammal för sånt så kan ju glömma drömmen om Kitchen Aid
Här kommer dagens middagstips. Fiskkakor som äts i isbergssalladsblad och doppas i en god dressing. Nästa gång kommer jag göra en lite sötare dressing med lite styrka i, som chili
Botten. Sätt ugnen på 175 grader. Arbeta mjöl, socker och smör till en fin smulblandning. Smörj en fyrkantig form (23x23) eller en avlång (20x30 cm) och tryck ner blandningen i botten
Blanda dagen innan ihop karamellfärgen med kakaosmöret och värm upp till 40 grader. Pensla en pralinform (gärna med fördjupningar i hallonform) med kakaosmöret och låt det stelna
Börja med att ställa in kokosgrädden i kylen, det räcker med några timmar. Sätt sedan på ugnen på 180 grader, ta fram en form och smörj den med kokosolja jag hade en form som var något mindre än en vanlig springform
Hetta upp allting på låg värme i en kastrull. Klä sedan en brödform med bakpapper och smörj med kokosolja, min brödform var för stor så jag gjorde en form själv av aluminiumfolie och la ner i formen
Ibland kan jag få ett sånt sug på saltade nötter, söta torkade frukter, kokosbollar och choklad. Tyvärr bor jag en bit utanför stan så det är lite onödigt tycker jag att ta bilen in till affären bara för att plocka ihop mig en påse naturgodis
Sjud dadlarna i vatten ett par minuter, låt stå en stund och häll sen av överblivet vatten. Klipp sönder dadlarna och mosa dem därefter ordentligt med gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.