När jag var liten gjorde jag och pappa chokladpudding då och då som vardagsdessert. Ni vet pulvervarianten som man bara vispade ihop med mjölk och lämnade i kylen en halvtimme
Chokladmousstårta med hasselnötsbotten och bär (vegan, glutenfri, utanvitt socker). En dessert som är enkel att göra med få ingredienser, himmelskt god och dessutom så passar den de flesta eftersom att den är vegan, mjölkfri, äggfri, nötfri, glutenfri och går att göra utan socker
för att den här ljuvliga, lyxiga tårtan både är vegan och glutenfri… Men också för att den faktiskt också är bakad utanvitt socker men ändå är lagom söt och dekadent
Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Den här desserten är enkel och snabb att svänga ihop med banan eller annan frukt i bitar, hackad mandel och nötter och ringlad med den goda chokladsåsen (vegan, utanvitt socker) som jag lade upp recept på tidigare i veckan
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfria pannkakor utan mjölmix. Tillsätt havremjöl och potatismjöl och salt och vispa tills smeten är slät utan klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.