Den här gången får det bli goda pannkakor med fyllning av gräddkokt grönkål, ädelost och nötter. Kryddblandningen som jag använde kan bytas mot någon annan kryddblandning som du tycker om, och Auran som jag använde kan också bytas mot någon annan grönmögelost om du inte har bekymmer med laktosintolerans
SURDEGSBRÖD MED HÖSTÄPPLEN & BLANDADENÖTTER. Blanda jästen, med vatten, honung, surdeg och salt. Hacka nötterna grovt och skala och hacka äppelbitarna fint
Krossade nötterKokosmjöl blandat med kakao och lakritspulver. Det som är bra med dessa dadelbollar är att du kan variera smaksättningen precis som du vill
Mixa resten av jordnötterna och mandlarna tills att de är finhackade. 1 dl jordnötter (+0,5 att rulla i, se nedan). Mixa 0,5 dl jordnötter tillsammans med 1 dl kokosflingor till en finfördelad konsistens som går att rulla bollarna i. Related 1 dl jordnötter (+0,5 att rulla i, se nedan)
Du kan även smaksätta dem med allt från kardemumma, kakao, kaffe eller kanel. Jag har massa nötter i mina bollar och rullar dem i kokos, pistage, kakao och sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.