Bröd

Bröd

  • 14 Recept
Glutenfria havrescones

Glutenfria havrescones

Fiberrika scones med havre som smakar fantastiskt gott varma och nygräddade. Det går bra att ersätta filmjölken med bara mjölk om man vill, men jag gillar syrligheten som filen ger
Underbart goda glutenfria scones

Underbart goda glutenfria scones

Lägg alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt smör och fil. Värm ugnen till 230 grader. Blanda degen med händerna tills du har en jämt smet
Glutenfria scones med ägg

Glutenfria scones med ägg

Scones är räddningen när du vill ha nybakat bröd snabbt. Dessutom är det så vansinnigt gott att äta scones nygräddade och varma med ost och marmelad
Glutenfria scones

Glutenfria scones

Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. ). 8 bitar. 90 g havregryn. 250g havremjöl. 60 g rismjöl. 1 knapp msk kokossocker
Minifrallor

Minifrallor

De är bra att ha i frysen och ta fram vid behov, de flesta frallorna rymdes i min brödrost dessutom. Den som inte har surdegspulver till hands kan utesluta det, i de här bröden är det till för att förbättra smaken och strukturen, men det här brödet är inget riktigt surdegsbröd om nu någon trodde det