Börja med att bryna högreven med smör ochrikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om. Lägg i hälften av grönsakerna i grytan, lägg köttet på och resten av grönsakerna ovanpå
Häll i grädde, mjölk, chilisås, hp-sås, vinägeroch soya. Benfri kotlett eller fläskytterfilé som det numera oftas kallas och både gott ochbilligt att laga
Igår var jag på City Gross och shoppade loss på högrev. Godmorgon, sitter här hemma och huttrar, kallt ute ochingen skön brasa inne, sotarn kommer nämligenidagoch då får man ju inte elda, burr burr
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehörtill en köttbit
På Bondens marknad köpte jag en bitfin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar irödvin, fond och kryddor
Bryn lök, vitlökoch köttfärs. Fyllning. Vispa äggen och blanda med köttfärsblandningen. Fyllning. Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten
IngredienserPortioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Chilisåsoch ketchup är imatfabrikanternas fall långt från LCHF och Paleo. Men till hamburgare eller som smaksättare av en gryta tycker jag det är gott med den karakteristiska, litesyrligaochkryddiga ketchupsmaken
Tankarna om en fusion mellan vad som är en av Sveriges kanske mest serverade lunch, skomakarlådan och en grilladbithögrev slår miglikt en rivningskula mot en dammig betongvägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.