1 florsockerSå
här gör du 30 minuter Sätt ugnen på 200 grader. Hacka nötterna grovt, lättast gör du det i en matberedare. Tillsätt mandelmassan i bitar och äggvitan. Riv i skalet av en citron. Mixa allt till en massa i matberedaren eller för hand. Rulla kulor av degen och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Tryck till dem lätt med ett finger. Grädda kakorna mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Pudra dem med florsocker vid serveringen. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
citronsorbet gjord medsötningsmedel. Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. citron,. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Först ut är den här otroligt saftiga och goda citron och mandelkakan som dessutom är glutenfri. Ha i citronskal, mjölk, äggulor och citronsaft och rör ihop
Mal nötter och mandel på mandelkvarn och blanda det malda med socker och potatismjöl. Rulla valnötsstora bollar av smeten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Det bästa med den här tårtan. Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.