Skär köttet i bitar, bryn det i stekpanna. Lägg köttet i en kastrull och tillsätt tomater, vatten, gul lök (skuren i större klyftor), riven/ hackad vitlök, buljong
Skär köttet i 3 cm bitar och bryn det i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i en gryta. Bryn lök och vitlök och häll i vatten, låt koka ihop lite,
Matsedel vecka 9. Godmorgon måndag. Sa jag inte det typ nyss. Igår. Inte. Jo, det känns så. Är det bara jag som tycker att veckorna bara löser av varandra
Idag kom det ett litet paket på posten, med riktig gourmet-mat, här ska det gluffsas. Mest kötträtter, men eftersom mamma har sagt att det är nyttigt med fisk skojade jag till det och beställde en påse med havskatt
Skär köttet i 6 cm stora tärningar och skär bort synligt fett. Gnid in köttet med peppar. Blanda timjan och 1 msk olja och pensla köttet med blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.