Nässelsoppa med gösterrine och bakat ägg
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 23 maj 2013
  • Nässelsoppa med gösterrine och bakat ägg 4 port
  • 200 gr nässlor, ca 2 liter 1 st gul lök
  • 2 dl vitt vin
  • 8 dl ljus kycklingbuljong
  • 2 dl grädde
  • salt & vitpeppar från kvarn
  • maizenamjöl till redning
  • 40 gr späda skott och örter till garnering
  • 4 st äggulor
  • matolja att baka äggulorna i
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl vitt vin
  • 500 gr gösfilé
  • 500 gr grädde
  • 2 ägg 2 äggulor 1 dl finhackad gräslök
  • 20 gr salt + mald vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.