Min mamma är väldigt pedantisk och tyckte alltid att jag stökade till så när jag var med. Det har hänt flera gånger att jag har haft med mig bakverk till jobbet och att nån kollega sen har bakat det själv utifrån receptet på bloggen och så kommer dom och säger ”men det blev inte alls lika gott som när du hade bakat det”
När jag blev tyngre fick jag också högt Blodtryck,. Innan jag födde mina barn var jag s. Jag deppade ihop fullständigt, när jag fick beskedet att jag var för gammal
När jag blev tyngre fick jag också högt Blodtryck,. Innan jag födde mina barn var jag s. Jag deppade ihop fullständigt, när jag fick beskedet att jag var för gammal
Passa er, de är förrädiskt goda men helt perfekta att ha hemma när man får gäster. § Ett svar till Min älskade syster har husdrömmar och jag har bakat spröda Chokladdrömmar
Kokas snabbt ihop och när smetan har kallnat blanda i. Den har varit min favorit ända sedan barndomen. Kokas snabbt ihop och när smetan har kallnat blanda i
När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.