Låt tjockna på låg värme under omrörning, det får inte koka. Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen
Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här. En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet)
Och särskilt svårt var det ju inte heller, degen blev smidig och fin och brödet blev väldigt gott. " Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Nej nu får det vara slut på tramset. Det måste få ta tid - så nu kör vi igen. Nu när grillandet bara stormar över en så måste jag blogga lite grill förstås
Maken trodde inte maten skulle täcka så han gjorde några grillspätt också. Så idag har jag bakat bröd och gjort tomatsås, garnerat tårtorna och nu till sist dukat
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.