1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Jag kommer alltid komma ihåg en gång när jag bodde i USA och gick på dansskola (det var innan jag brydde mig lika mycket om maten som jag gör nu) och en kompis till mig beställde en sallad på en pizzeria medan vi andra åt pizza
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. Jag hade även indikationer av en följer på facebook att mängden vätska nog var för liten i förra årets recept så den totala mängden vätska är mer i årets – mycket lyckat
Receptet på en riktigt bra och enkel pajdeg är ovärderlig att ha i tider av knytkalas och utflykter. Perfekt att slänga ihop och fylla med det som finns i kylskåpet för tillfället
En superenkel och helt vansinnigt god glutenfri pajdeg gör jag med mandelmjöl och smör. Den blir verkligen sådär perfekt krispig och frasig och smakar betydligt mer än ”vanlig pajdeg”
Hejsan,. bacon ger god smak åt maträtter, något salt behövs knappt när man har i bacon. Min bror brukar göra en sås på bacon, kantareller och philadelfiaost
Lättbakat bröd med endast en jäsning - Suuupergott. och världsenkelt att baka. ) ca 30 st. Smakar som pain riche - X-tra bild HÄR >> Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.